Lepolan Talo on maalaisromanttinen ja idyllinen ravintola maalla. Järjestämme erilaisia yksityisten, yhdistysten ja yritysten tilaisuuksia, pyydä tarjous! Tervetuloa!

Lepolan Talo – Ravintola

Lepolan Talo sijaitsee Hausjärven kirkonkylällä kauniissa Kanta-Hämeen kulttuurimaisemassa, josta ei maalaisromantiikka puutu. Talolle on vain kivenheiton matka 54-tieltä, joten sinne on helppo tulla. Hausjärven löydät Riihimäen seudulta ja lähellä pääkaupunkiseutua. Hyvinkää, Lahti ja Hämeenlinnakin ovat pienen matkan päässä.

Lepolan Talon ravintola palvelee tilauksesta ja sunnuntaisin Brunssilla. Asiakaspaikkoja on reilusti, kaikkiaan 186. Tilaa on väljästi kokoontua. Lepolan Talolla on useita tiloja, joissa voi kokoontua eri kokoisia ryhmiä jopa yhtä aikaa.

Huomioimme myös erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat. Keliakialiitto on myöntänyt Gluteenittoman palvelun merkin Hausjärvellä sijaitsevalle Lepolan Talolle. Lue lisää

Ravintolan Oiva -raportti nähtävillä tästä Oiva 2021

Talvi 2022

Toivotamme teidät tervetulleeksi Lepolan Talon Sunnuntain Brunssille klo 12-16.

Brunssi menu 2022

Ravintolarajoitukset ovat poistuneet:

1.3.2022

Ravintolarajoitukset ovat Lepolan Talolla ja koko maassa ovat poistuneet.

Lepolan Talon asiakaspaikkoja on runsaasti, kaikkineen 186 normaalitilanteessa.

Huolehdithan siitä, että tulet terveenä ravintolaamme; hyvästä käsihygieniasta.

Tehdään hyvää yhdessä – syömällä

Lepolan Talo haastaa sinut mukaan auttamaan

Haluamme Tehdä Hyvää omalta osaltamme. – Tulethan sinäkin mukaan auttamaan!

Ostaessasi Waiwaistalon menun tai Köyhäintalon menun olet mukana auttamassa: joka annoksesta lyhentämättömänä tilitämme 10 % hausjärveläisille avun tarvitsijoille  Hausjärven seurakunnan diakonian kautta.

Ruokailla voit joko yrityksen, yhdistyksen tai oman seurueesi kanssa tai itseksesi. Aterioita voi myös tilata kotiin ja noutaa ne Lepolan Talolta.

Waiwaistalo- ja Köyhäintalo-menut

Lue lisää