Ruokaideologiaa
Haluan jakaa ajatuksiani ruoasta ja kokemuksiani. Ne pohjaavat pitkälti siihen, miksi valmistamme pääasiallisesti luontaisesti gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa, ja mihin olemme valmiita.
Itselläni on vuosien aikana ollut monenlaisia ruokarajoitteita. Elimistöni ei aina ole voinut hyvin. On tehty testejä keliakiasta ja laktoosi-intoleranssista ja, ja …. niitä löytyy paljon. Olen testannut myös itseäni jättämällä milloin minkäkin ruoka-aineen pois ja olo on ajoittain helpottunut enemmän ja toisinaan vähemmän.
Suvussani ja ystäväpiirissäni on niin paljon erilaisia ruokarajoitteita ja todettuja sairauksia, mihin ruokavaliolla voi vain kiinnittää huomiota. Sen tähden olen oppinut ymmärtämään sen vakavuuden. Haluamme ottaa huomioon asiakkaiden erilaiset tarpeet.
Uusin tuttavuus on tärkkelysintoleranssi. Tämän myötä tulen miettimään entistä tarkemmin menuja suunnitellessani erilaiset rajoitteet huomioiden. Asiakkaamme ovat antaneet hyvää palautetta juhliensa järjestelyihin, kuinka hyvin haluamme palvella ja ottaa huomioon erilaiset rajoitteet ruokavaliossa.
Halusin tämän kirjata asiakkaillemme nähtäville, jotta he voivat luottavaisin mielin ruokavalioerilaisuuksineen pyytää tarjouksia.