Lepolan Talo on tilausravintola, jossa voi pitää mieleenpainuvat juhlat, kokoukset ja muut tilaisuudet. Järjestämme myös avoimia tapahtumia ja pidämme kesäkahvilaa. – Tervetuloa!

Lepolan Talo

Tilausravintola Lepolan Talo

Lepolan Talossa pidät ikimuistoiset juhlat tai muut tilaisuudet. Tilausravintolan Isoon saliin mahtuu jopa yli 130 vierasta ja viereiseen Pieneen saliin 50 henkeä. Tarjoiluista vastaa Lepolan Talon oma ravintola Anniskeluoikeuksineen.

Sopimuksen mukaan voimme suunnitella ja hoitaa tilaisuutesi kukka-asetelmista ja taustamusiikista valokuvaukseen. Yhteyksiemme kautta on saatavana myös ohjelmapalveluita.

Lepolan Talo sijaitsee Hausjärven kirkonkylällä kauniissa Kanta-Hämeen kulttuurimaisemassa, josta ei maalaisromantiikka puutu. Talolle on vain kivenheiton matka 54-tieltä, joten sinne on helppo tulla. Hausjärven löydät Riihimäen seudulta ja lähellä pääkaupunkiseutua. Hyvinkää, Lahti ja Hämeenlinnakin ovat pienen matkan päässä.

Kesäkuun sireenit

Kevään ja kesän tapahtumia

Lepolan Talon palvelutarjontaan on tulossa uutta ja entisiin suosituksi tulleisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin haluamme parantaa ja panostaa entisestään.

  • Vapun päivänä ajelun suunta maittavalle Brunssille.
  • Äitienpäivä on suosittu juhlapäivä, jonka menussa löytyvät Isoäidin ja Talon herkkuja.
  • Kesäkahvila avaa ovensa 4.6.2019 ja on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-18. Poikkeuksena on lauantain aukioloajat klo 11-16. Isompien ryhmien ennakkovaraus 050 3070 101.

Lepolan Talon tulevat tapahtumat

Seuraavan tapahtuman alkuun

Ajankohtaista