Lepolan Talo on maalaisromanttinen ja idyllinen ravintola maalla. Bistro ja Puoti palvelevat asiakkaitamme. Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia, pyydä tarjous! – Tervetuloa!

Lepolan Talo

Lepolan Talo – Ravintola

Lepolan Talo sijaitsee Hausjärven kirkonkylällä kauniissa Kanta-Hämeen kulttuurimaisemassa, josta ei maalaisromantiikka puutu. Talolle on vain kivenheiton matka 54-tieltä, joten sinne on helppo tulla. Hausjärven löydät Riihimäen seudulta ja lähellä pääkaupunkiseutua. Hyvinkää, Lahti ja Hämeenlinnakin ovat pienen matkan päässä.

Huomioimme myös erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat. Keliakialiitto on myöntänyt Gluteenittoman palvelun merkin Hausjärvellä sijaitsevalle Lepolan Talolle. Lue lisää

Ravintolan Oiva -raportti nähtävillä tästä Oiva 2021

Kesäkuun sireenit

Kesä 2021

Bistro ja Puoti palvelevat kesäkuun alusta seuraavasti:

Yleistä Valtioneuvoston rajoituksista:

Ravintolaan saa tulla asiakaspaikkojen määrästä 75 %. Lepolan Talolla se on 139 hlöä kerrallaan. – Pöytävaraukset ovat tärkeä osa turvallisuutta ja terveyden vaalimista.

RYHMÄT: yli 10 h ryhmät ennakkovaraukset puh.050 3070101

Tehdään hyvää yhdessä – syömällä

Lepolan Talo haastaa sinut mukaan auttamaan

Haluamme Tehdä Hyvää omalta osaltamme. – Tulethan sinäkin mukaan auttamaan!

Ostaessasi Waiwaistalon menun tai Köyhäintalon menun olet mukana auttamassa: joka annoksesta lyhentämättömänä tilitämme 10 % hausjärveläisille avun tarvitsijoille  Hausjärven seurakunnan diakonian kautta.

Ruokailla voit joko yrityksen, yhdistyksen tai oman seurueesi kanssa tai itseksesi. Aterioita voi myös tilata kotiin ja noutaa ne Lepolan Talolta.

Waiwaistalo- ja Köyhäintalo-menut

Lue lisää

Lepolan Talon tulevat tapahtumat

Seuraavan tapahtuman alkuun

Ajankohtaista