Lepolan Talo on maalaisromanttinen ja idyllinen ravintola maalla. Järjestämme erilaisia yksityisten, yhdistysten ja yritysten tilaisuuksia, pyydä tarjous! – Tervetuloa!

Lepolan Talo

Lepolan Talo – Ravintola

Lepolan Talo sijaitsee Hausjärven kirkonkylällä kauniissa Kanta-Hämeen kulttuurimaisemassa, josta ei maalaisromantiikka puutu. Talolle on vain kivenheiton matka 54-tieltä, joten sinne on helppo tulla. Hausjärven löydät Riihimäen seudulta ja lähellä pääkaupunkiseutua. Hyvinkää, Lahti ja Hämeenlinnakin ovat pienen matkan päässä.

Ravintolan toimintaa on sekä ruoka-annokset, kahvilan tuotteet ja seisovapöytäkattaukset. Asiakaspaikkoja on reilusti, kaikkiaan 186. Otamme huomioon kulloinkin voimassa olevat mahdolliset rajoitukset. Tilaa on väljästi kokoontua. Tilatut tilaisuudet ovat meille normaalia toimintaa. Me noudatamme ravintolan ohjesääntöjä. Se antaa asiakkaillemme turvallisuuden kokoontua ja viettää aikaa yhdessä.

Huomioimme myös erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat. Keliakialiitto on myöntänyt Gluteenittoman palvelun merkin Hausjärvellä sijaitsevalle Lepolan Talolle. Lue lisää

Ravintolan Oiva -raportti nähtävillä tästä Oiva 2021

Syksy 2021

Bistro ja Puoti palvelevat seuraavasti:

RYHMÄT: yli 10 h ryhmät ennakkovaraukset puh.050 3070101

Ravintolarajoitukset:

31.7.2021 alkaen

Lepolan Talolla on Korona-aikaan tähän mennessä onnistuttu hyvin säilyttämään niin asiakkaat kuin työntekijät terveytensä. Meillä on reilut, väljät tilat ja mahdollisuuksia muokata tiloja tarpeen mukaan. Asiakaspaikat ym. ovat nähtävillä Kiristetyt rajoitukset liitteestä.

Olipa kyseessä yhteinen ruokahetki tai syytä juhlaan, meillä on ryhmien mahdollisuuksia sijoittua eri tiloihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, tai varaa pöytää. Niin ravintolapalvelut kuin erilaisten tilaisuuksien järjestelyt ja palvelut ovat meidän normaalia toimintaa, mikä antaa meille hyvän mahdollisuuden rajoituksia noudattaen palvella asiakkaitamme eri tavoin.

Toivomme asiakkailtamme hyvää, toisia huomioivaa käytöstä. Huolehditaan terveydestä ja toisistamme.

tiivistelma-kiristetyt-rajoitukset-31_07_2021

Tehdään hyvää yhdessä – syömällä

Lepolan Talo haastaa sinut mukaan auttamaan

Haluamme Tehdä Hyvää omalta osaltamme. – Tulethan sinäkin mukaan auttamaan!

Ostaessasi Waiwaistalon menun tai Köyhäintalon menun olet mukana auttamassa: joka annoksesta lyhentämättömänä tilitämme 10 % hausjärveläisille avun tarvitsijoille  Hausjärven seurakunnan diakonian kautta.

Ruokailla voit joko yrityksen, yhdistyksen tai oman seurueesi kanssa tai itseksesi. Aterioita voi myös tilata kotiin ja noutaa ne Lepolan Talolta.

Waiwaistalo- ja Köyhäintalo-menut

Lue lisää

Seuraavan tapahtuman alkuun

Ajankohtaista

Syksyn tullen

Syksy saapuu ja luonto antaa värinsä ennen pimeää talvea.…